Om spara.com

Spara startades 2017 för att hjälpa dig att förbättra din privatekonomi. Här har vi samlat tjänster för en bättre privatekonomi. Sajten Spara.com är byggd för att DU ska kunna jämföra och spara pengar på vardagsutgifter för att förbättra in privatekonomi. Alltså för alla som vill börja spara pengar. Billigare lån, Billigare elavtal, Billigare försäkringar och även tips och råd med andra vardagliga utgifter.

Spara är kostnadsfritt för dig som användare, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån. Vi har heller ingen koppling till någon enskild bank, teleoperatör eller försäkringsbolag. Hos oss kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor på lån, försäkringar, el, telekom, pension och sparande. På så sätt kan Du spara både tid och pengar.

Vår förhoppning är att tjänsten Spara skall växa och inkludera så mycket olika möjligheter som vi kan finna att spara pengar på.

Vi reserverar oss dock från eventuella fel på sajten, även om vi alltid strävar efter att ha korrekt och uppdaterad information.


Spara.com
Box 1170
131 27 Nacka Strand

Web: Spara.com