Samla lån hos nu

Letar du efter ett lån? Vad vill du låna till?

Testa Spara.com idag – www.spara.com Hitta ditt bästa lån på Spara.com och börja spara pengar.

Så här ansöker du om ett privatlån:

1.Fyll i ansökningsformuläret och tryck på knappen

2.Din låneansökan skickas nu direkt till de banker och låneinstitut som matchar dina villkor

3.Inom kort får du svar får bolagen och du väljer själv vilket privatlån du tycker är bäst

4.Långivaren du valt kontaktar dig med lånehandlingar och utbetalning av lånet

5.Klart!

Låna pengar snabbt via Spara.com

Behöver du låna pengar eller önskar du sänka dina månatliga lånekostnader? På Spara så kan du ansöka om att låna pengar från ca 20 olika banker/långivare. Du väljer lånebelopp som du önskar, du får sedan erbjudanden att hitta lägsta ränta, villkor och avgifter.

Privatlån

Jämför privatlån från svenska banker och finansbolag för att hitta den lägsta räntan och de allra bästa villkoren.

Kanske har du köpt saker på dyr avbetalning eller har många dyra krediter? Då kan du sänka dina månadsbetalningar genom att du samlar alla dina smålån till ett större privatlån med lägre ränta. På spara.com gör du ett enklare val!

Sms-lån, mobillån, snabblån, internet lån, mikrolån?

Vad finns det för alternativ till dessa mycket dyra lån?

Behöver du låna pengar? Kanske vill du köpa/byta bil, eller renovera hemma, åka ut och resa?

Via en ansökan på Spara.com så kan du samla flera smålån och krediter till ett (1) lån med bättre villkor.

På det sättet kan du sänka dina månadskostnader och börja spara pengar redan idag. Via Spara.com kan du skaffa dig ett bättre lån, låt bankerna konkurrera om dig, Om du verkligen måste låna pengar är det istället mycket billigare att istället ta ett vanligt lån, ett s.k privatlån.

Vilka banker samarbetar Spara med?

Lendo banker, Advisa banker, Zmarta banker, Axo Finans banker, Direkto banker, Compricer banker, Consector banker, Leta Lån banker, Loanmarket banker, MyLoan banker, Reducero banker, Lendify banker, Freedom Finance banker, WebFinance banker, Arcadia Finans banker, Creditfinder banker,

Vilken ränta får jag?

Den ränta bankerna erbjuder beror på dina förutsättningar. Eftersom det är en risk för banken att låna ut pengar är den ränta du får kopplad till hur stabil ekonomi du har. Om du har en stabil ekonomi får du en bättre ränta. Tänk också på att den ränta du erbjuds är rörlig och räntan kan komma att förändras under lånets löptid.

När behöver jag medsökande?

I vissa fall kan det hjälpa om du har en medsökande för ditt lån. Samma förfarande med kreditupplysning gäller för medsökande i de fall du väljer att ha det. Bankerna har olika krav vad gäller medsökande, vissa aktörer kräver att du har medökande om du vill låna ett högt belopp. Om du väljer att ha en medsökande måste du givetvis be om dennes godkännande innan du skickar in ansökan. Det kan uppkomma fall där du skickar in en ansökan med medsökande men banken anser att du inte behöver denna för att bevilja lånet. I dessa fall får du meddelande om detta i den offert du får från banken.

Hur fungerar det när du vill omförhandla lån?

Du kan via denna tjänst omförhandla dina existerande privatlån. Du fyller då i uppgifter om dina existerande lån och bankerna ger dig ett erbjudande om vad de kan erbjuda dig för villkor om du samlar lånen hos dem. När du sedan ska lösa lånen kan i vissa fall den nya aktören hjälpa dig eller så löser du det på egen hand.

Kan jag göra flera ansökningar?

Om du av någon anledning vill göra en till ansökan om privatlån måste du vänta fem kalenderdagar från att du har gjort en ansökan tills du kan göra en ny. Det är dock inte att rekommendera att göra flera ansökningar på kort tid. Tänk igenom hur mycket du behöver låna och om du tror att du behöver en medsökande innan du skickar in din ansökan.

Välkommen till Spara!

Spara.com är byggd för att du ska kunna jämföra och spara pengar på vardagsutgifter för att kunna förbättra din privatekonomi. Alltså för alla som vill börja spara pengar. Här kan du kostnadsfritt och utan åtagande jämföra och ansöka om ett bättre lån, billigare elavtal, billigare försäkringar och även tips och råd med andra vardagliga utgifter.

Spara är kostnadsfritt för dig som användare, vi får betalt från företagen du väljer att köpa tjänster och/eller ingå avtal med. På Spara.com kan du som konsument snabbt och enkelt ansöka och jämföra priser och villkor på olika typer av lån. På så sätt kan Du spara både tid och pengar.

Nyhetsbrev
Få information om sparande, ekonomin och aktier varje vecka direkt i din mail.
E-post