Låna pengar enkelt

Sms-lån, mobillån, snabblån, internet lån, mikrolån?

Det finns många olika namn för de riktigt snabba lånen på nätet: De kallas för tex Sms-lån, mobillån, Snabblån, eller internet lån.

Dessa beteckningar är för småkrediter som beviljas utan någon säkerhet eller krav på en ordnad ekonomi. De olika långivarna gör mycket få kreditprövningar och delar även ut lån till personer som har tidigare talningsanmärkningar. Dessa är typen av lån som oftast är på ett mindre belopp och där kraven på dig som låntagare är mycket låga och ibland obefintliga. Oftast skall dessa lån betalas tillbaka ganska omgående också, gärna inom 30 dagar.

Till denna typ av lån kommer väldigt höga kostnader och mycket höga räntenivåer. Snabblån-sms lån är ett mycket dyrt sätt att finansiera ett lån på. Om du verkligen måste låna pengar är det istället mycket billigare att istället ta ett vanligt lån, ett s.k privatlån. Ett privatlån är också ett lån som lämnas helt utan säkerhet, Dock har ett privatlån en längre återbetalningstid och är på ett högre belopp.

Ett privatlån ställer dock lite högre krav på dig som låntagare men samtidigt blir lånet mycket billigare då räntan i gengäld blir lägre. På Spara.com så kan du ansöka om privatlån och få många olika banker att konkurrera för att få dig som kund. Om du har många dyra sms lån eller snabblån så kan du även samla dina lån, vilket innebär att du ersätter dina tidigare dyra lån med ett (1) mer förmånligt lån.

Sänk dina lånekostnader, börja spara pengar på lån. Letar du efter ett lån? – Testa Spara.com idag – www.spara.com

Nyhetsbrev
Få information om sparande, ekonomin och aktier varje vecka direkt i din mail.
E-post