Blancolån

Ett blancolån är ett lån som ges utan att man behöver lämna någon säkerhet. Du kan använda ett blancolån till vad du själv bestämmer. Ansök om ett blancolån i formuläret bredvid. Vi jämför bankernas räntor och du får erbjudande av bästa villkor. Välj det erbjudande som passar dig bäst. Börja spara pengar på dina lån.

Ansök om blancolån hos spara.com!

Ansök om lån – Kostnadsfritt!

Vanliga frågor och svar

Hur mycket du kan låna beror på dina ekonomiska förutsättningar. Det högsta beloppet du kan ansöka är 500 000 kr. Gör en kalkyl innan du väljer att ta ett lån så du ser att du klarar att betala ränta och amortering på lånet även vid eventuella räntehöjningar. Tänk också på att om du ansöker om höga belopp kommer inte alla anslutna banker att få din ansökan.

Ansök om lån här!

Lendo banker, Advisa banker, Zmarta banker, Axo Finans banker, Direkto banker, Compricer banker, Consector banker, Leta Lån banker, Loanmarket banker, MyLoan banker, Reducero banker, Lendify banker, Freedom Finance banker, WebFinance banker, Arcadia Finans banker, Creditfinder banker, Anslutna banker

Ansök om lån här!

Grundkrav för lån över 30 000 kr
✓ Vara minst 18 år
✓ Vara folkbokförd och skriven i Sverige
✓ Har en fast inkomst från arbete eller pension
✓ Årsinkomst på minst 110 000 kr
✓ Vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader

Grundkrav för lån under 30 000 kr
✓ Vara minst 18 år
✓ Vara folkbokförd och skriven i Sverige
✓ Har en fast inkomst från arbete eller pension
✓ Årsinkomst på minst 110 000 kr

Ansök om lån här!

Den ränta bankerna erbjuder beror på dina förutsättningar. Eftersom det är en risk för banken att låna ut pengar är den ränta du får kopplad till hur stabil ekonomi du har. Om du har en stabil ekonomi får du en bättre ränta. Tänk också på att den ränta du erbjuds är rörlig och räntan kan komma att förändras under lånets löptid.

Ansök om lån här!

I vissa fall kan det hjälpa om du har en medsökande för ditt lån. Samma förfarande med kreditupplysning gäller för medsökande i de fall du väljer att ha det. Bankerna har olika krav vad gäller medsökande, vissa aktörer kräver att du har medökande om du vill låna ett högt belopp. Om du väljer att ha en medsökande måste du givetvis be om dennes godkännande innan du skickar in ansökan. Det kan uppkomma fall där du skickar in en ansökan med medsökande men banken anser att du inte behöver denna för att bevilja lånet. I dessa fall får du meddelande om detta i den offert du får från banken.

Spara.com hjälper bankerna att träffa nya kunder. Det innebär att den bank som ger dig bäst erbjudande får en ny kund, du får det bästa lånet för just dig, och vi får provision från den bank som du väljer. På så vis är vår tjänst alltid helt gratis för dig som kund. Självklart är vår jämförelse helt oberoende. Observera också att en ansökan aldrig är bindande. Du kan när som helst välja att inte fullfölja.

Ansök om lån här!

Du kan via denna tjänst omförhandla dina existerande privatlån. Du fyller då i uppgifter om dina existerande lån och bankerna ger dig ett erbjudande om vad de kan erbjuda dig för villkor om du samlar lånen hos dem. När du sedan ska lösa lånen kan i vissa fall den nya aktören hjälpa dig eller så löser du det på egen hand.

Ansök om lån här!

Om du av någon anledning vill göra en till ansökan om privatlån måste du vänta fem kalenderdagar från att du har gjort en ansökan tills du kan göra en ny. Det är dock inte att rekommendera att göra flera ansökningar på kort tid. Tänk igenom hur mycket du behöver låna och om du tror att du behöver en medsökande innan du skickar in din ansökan.

Ansök om lån här!

Läs alla frågor och svar >>

Så fungerar det

Banker som jämförs

Hitta ett lån som passar dig bäst