Låna pengar

Spara.com är en tjänst där du kan ansöka om att låna pengar och få erbjudanden från ett flertal olika banker. Via spara kan du låna pengar snabbt och utan säkerhet på ett enkelt och tryggt sätt, och du får det bästa erbjudandet på marknaden utifrån dina individuella ekonomiska föreutsättningar.
Jämför lånevillkoren hos bankerna – Låna pengar snabbt och säkert via Spara.com!
Och helt oavsett vad du vill låna pengar till går det bra att ansöka om privatlån genom oss. Kanske vill du renovera på sommarstugan, åka på drömresan eller investera i din verksamhet?

Hur mycket pengar behöver du Låna? Vi ordnar privatlån snabbt och säkert och till bästa möjliga räntan utifrån dina individuella ekonomiska förutsättningar.
När du behöver Låna Pengar!

Låna 10.000 kr?
Låna 25.000 kr?
Låna 50.000 kr?
Låna 100.000 kr?
Låna 500.000 kr?

Låna Pengar – gör en låneansökan via Spara.com
Med ett lån via Spara.com så kan du snabbt, säkert och enkelt låna mellan 5 000 och 500 000 kronor. Lånebeloppen och återbetalningstiderna kan skilja sig åt rejält mellan de långivare som får ta del av din låneansökan.
Ett privatlån utan säkerhet kan du använda till vad du vill. Du behöver inte uppge vad du avser att spendera pengarna på. Privatlån utan säkerhet används ofta till renoveringar hemma, inköp av en begagnad bil, semesterresor och liknande.
Hur mycket du kan låna beror på dina ekonomiska förutsättningar. Det högsta beloppet du kan låna är 500 000 kr.
Du kan snabbt se vilken bank eller långivare som ger dig bästa villkor och på så sätt välja det lån utan säkerhet som passar dig bäst. Bankerna ger dig erbjudande utifrån dina individuella ekonomiska förutsättningar för att erhålla ett lån utan säkerhet. Det är alltid bra att jämföra villkoren man erhåller från många olika banker. När du söker lån via Spara.com så tas det bara en (1) UC. Spara är ingen bank. Vi önskar er de bästa villkoren på olika lån och låter därför många banker få ge dig erbjudanden så att de kan få dig som kund. Säg hej då till dåliga villkor på dina lån.
Hur mycket du kan låna utan säkerhet beror på dina privata ekonomiska förutsättningar.
För att få reda på hur mycket du kan låna måste du gå igenom en kreditbedömning som bankerna information om din privatekonomi och kreditvärdighet. Utifrån detta så beräknar vi hur mycket du kan låna.

Viktigt att tänka på när du lånar pengar!

Man skall såklart ej låna mer pengar än vad du behöver. Du måste alltid ha möjlighet att betala tillbaka lånet inom den utsatta tidsramen för lånet. Viktigt att komma ihåg är att om du inte klarar av att återbetala lånet så kommer det tillkomma många extra dyra kostnader och det kan snabbt leda till att man hamnar hos inkasso. Du vill se till att inte hamna i en skuldfälla.

Nyhetsbrev
Få information om sparande, ekonomin och aktier varje vecka direkt i din mail.
E-post